مزایای به کارگیری از فرمت XML برای منوها در اندروید
این قابلیت و امکان در اندروید، یعنی منبع منو و فرمت استاندارد XML برای تعریف‌و‌تمجید‌کردن و پیشرفت‌دادن منو، چه مزیت‌هایی دارااست و چرا عمل را برای پیشرفت‌دهنده اپلیکیشن‌های اندرویدی شل‌خیس طراحی اپلیکیشن در مشهد  می‌نماید؟

درین فرمت، ساختار منو ازاول معلوم میباشد. پیشرفت‌‌دهنده شل‌خیس میتواند این ساختار را مجسم نماید.
بااستفاده از منبع منو، نصیب منو و کدها و جزئیات مرتبط با آن از دیگر نصیب‌ها و کدها جداگانه گردیده است.
این قابلیت به گسترش‌دهنده اذن میدهد تا منوهای برخورد‌گرا برای دستگاه‌های متفاوت تعریف و تمجید نماید.


گونه های منوها در اندروید (+ مثال‌)
گسترش‌دهنده برنامه های اندرویدی برای ساختن منو ۳ تعیین دارااست: Options Menu, Contextual Menu & Popup Menu. ساختن هر مورد از این منوها درقالب به عبارتی ساختار مهم (منبع منو) در اندروید جاری ساختن میگردد. گسترش‌دهنده تجهیزات متعددی برای تغییردادن در ظواهر این منوها ندارد. درادامه با کاربرد و مثال‌های این ۳ نوع منو آشنا میشوید.

۱. Options Menu
با منو Options یا این که منو مورد‌ها استارت میکنیم. درین نوع از منو آیتم‌هایی که دراختیار مخاطب قرار می گیرند مربوط میشوند به شغل های اساسی که وی قادر است در گوشه و کنار نرم افزار اعمال دهد مانند کاوش کردن، بازکردن ورقه‌ی نو، تایپ کردن نشانی اینترنتی تازه و … . جایی که‌این منو اکران داده می شود براساس اینکه توسعه و گسترش‌دهنده از کدام ورژن‌ی اندروید استعمال می‌نماید گوناگون میباشد. در‌صورتی‌که نرم افزار با اندروید 2.0 و تحت‌‌خیس تشکیل‌شده باشد، نتایج میشود منویی که در بخش بالایی تصویر ذیل میبینید. ولی در صورتیکه برنامه با اندروید 3.0 و فراتر درست شده باشد، منو Options در نرم افزار توشه (app bar) اکران داده می‌گردد (نصیب پایینی تصویر تحت). در تصویر ذیل به‌خیر و خوبی مثال‌ای از کاربرد منو Options، محل قرارگرفتن آن و گزینه‌هایی که در باطن آن قرار می گیرد نشانه داده گردیده‌است.

با اضافه‌کردن کدهای کاتلین به فرمت XML این منو میشود، منو Options را به یک activity تخصیص بخشید. این فعالیت را می گردد برای کلیه‌ی منوها در اندروید جاری ساختن بخشید:

override fun onCreateOptionsMenu(menu: Menu): Boolean {
val inflater: MenuInflater = menuInflater
inflater.inflate(R.menu.game_menu, menu)
return true
}


۲. Contextual Menu
دو‌مین نوع از منو یا این که Contextual Menu (منوی متنی) کارهایی را دربرمی‌گیرد که مخاطب میتواند بر روی یک المان خاص یا این که تصویر یا این که متن یا این که هرچیزی که گزینش می‌نماید ایفا دهد. به عنوان مثال هنگامی شما یک عکس را تعیین می کنید و روی آن کلیک می کنید و نگه‌ میدارید، یک منوی متنی برای شما گشوده می‌گردد که مورد‌های دانلود‌کردن، حذف‌کردن یا این که دستکاری‌کردن را دارااست. منوی متنی منویی شناور (Floating Menu) میباشد که توسعه و گسترش‌دهنده برای اینکه این منو کجا اکران داده گردد دو گزینش داراست. گزینش نخستین به عبارتی چیزی میباشد که در نمونه نقل شده میباشد. تعیین دوم، Contextual action bar در بالای برگه میباشد.

۳. Popup Menu
واپسین منو در اندروید پاپ‌آپ‌ منوها می‌باشند. توضیح‌دادن کاربرد این منو در اندروید مقداری شغل مشقت میباشد. عالی میباشد اولیه نمونه بزنم. هنگامی مخاطب در دور و بر نرم افزار میباشد و موشواره را می برد روی المانی یا این که المانی را می‌بیند و منویی عمودی گشوده می‌گردد که به وی قابلیت و امکان می دهد تا آن المان را به‌اشتراک بگذارد یا این که آدرس اینترنتی نماید یا این که داده ها بیشتری در مورد آن بگیرد، یک منوی پاپ‌آپ برای وی گشوده می‌گردد. درنتیجه منوی پاپ‌آپ مختص میباشد به المانی که استفاده کننده می‌بیند. فرق منو پاپ‌آپ با منوی متنی در‌این میباشد که پاپ‌آپ منو ممکن میباشد با یک کدام از دو مقصود ذیل در برنامه قرار داده گردیده باشد: شغل خاصی را که مربوط به آن المان میباشد معرفی نماید یا این که ممکن میباشد گسترش‌دهنده نرم افزار می‌منظور تا انتخابی متعدد یا این که اضافه‌خیس از آن‌هایی که در منوی متنی وجود دارااست به استفاده کننده بدهد.

android:id=\"@+id/share\"
android:title=\"Share\"/>
android:id=\"@+id/Mail\"
android:title=\"Mail\"/>
android:id=\"@+id/MoreInfo\"
android:title=\"More Information\"/>
 

اپلیکیشن های Native چیست؟

چگونه یک پروپزال برای طراحی اپلیکیشن خود داشته باشم ؟

سی شارپ (C#) برای طراحی اپلیکیشن

بهترین متد ساخت اپلیکیشن

طراحی اختصاصی اپلیکشن

درامد داشتن از طریق اپلیکیشن موبایل

مراحل ساخت اپلیکیشن

میباشد ,menu ,اندروید ,منوی ,android ,منوها ,منوی متنی ,android title ,اکران داده ,گشوده می‌گردد ,share android
مشخصات
آخرین مطالب این وبلاگ